Laatste nieuws van Stichting Pallieter

 • Verkoop sleutelhangers door V.V. Capelle levert prachtig bedrag op!

  20200918vvcapelleDe leden van Capelle die deze hebben aangeschaft hebben daarmee gezorgd voor een mooie opbrengst van 450 euro; een bedrag dat hiermee geheel tot de beschikking staat van Stichting Pallieter.
  Arjen Kwakernaak heeft dit mooie bedrag gisteren namens v.v. Capelle met trots officieel mogen aanbieden aan Phyllis Lander van Stichting Pallieter. Wat een mooi resultaat!
  Onze hartelijke dank gaat dan ook uit naar V.V. Capelle en naar Christina van Wijngaarden voor het vervaardigen van deze mooie sleutelhangers!
 • v.v. Capelle: trotse sponsor met Pallieter op de borst

  v.v. Capelle is trotse sponsor van Stichting Pallieter. Onlangs zijn er mooie foto's gemaakt van de jeugd in de nieuwe tenues! Hierin zullen ze het komende seizoen de velden betreden.
  Bekijk hier de website van v.v. Capelle.

  vv capelle kleding

 • Jeugdafdeling v.v. Capelle speelt met Pallieter op de borst!

  vvcapelle shirtv.v. Capelle is verheugd om het volgende te kunnen melden:
  In samenwerking met Stichting Pallieter, PlanBee en Macron is overeengekomen om de GEHELE JEUGDAFDELING het komende seizoen in het nieuw te steken.
  Klik hier om meer te lezen

 • Capelse Verwendag uitgesteld naar 2021

  2020 02 13 save the date web

 • Zaterdag 29 augustus 2020: Capelse Verwendag

  2020 02 13 save the date web

 • De beste wensen voor 2020!

  2019 11 26 nieuwjaarswens v3web2

 • Blij met donatie van 80-jarige Capellenaar en statiegeldactie AH de Terp

  2019 11 25 donatie en statiegeldVan deze beide donaties heeft Stichting Pallieter de kinderen van De Groene Burcht (voorheen Pallieterburght) en van Medisch Kindzorg Instelling MKDV CityKids, locatie Capelle-Rivium kunnen verrassen met divers speelmateriaal, ter ondersteuning van hun ontwikkeling en uiteraard voor hun plezier. Het mooiste is deze kinderen gewoon kind te laten zijn en te zien stralen als ze aan het spelen zijn. Zo gewoon voor een kind maar helaas niet voor alle kinderen.

  Van beide organisaties hebben we leuke reacties en foto's ontvangen:

  "Wat een geweldige kado’s! De kinderen kunnen niet wachten om ermee te spelen en staan erbij te springen.
  Hartstikke bedankt voor de gift, namens de kinderen van De Groene Burcht."

  "Wij, van Iejoor en Tijgertje (van CityKids Capelle), hebben met de vloeistoftegels en opstapjes gespeeld. Het was een groot succes."

  "Ik had een parcours neer gelegd en de kinderen gingen vanzelf achter elkaar aan. Het was leuk samenspel maar sommigen wilden ook alleen op de vloeistoftegels zitten. Zeker toen de kinderen in de gaten kregen dat ze zelf door te drukken op de tegels de vloeistof konden verplaatsen. Wij zijn super blij met deze cadeau's. Dank je wel."

 • Marinierskapel geeft concert voor het zieke kind

  PosterA3 verkleind

  Marinierskapel der Koninklijke Marine geeft op woensdag 13 november een benefietconcert in het Isalatheater op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel. De opbrengst van het concert komt ten goede aan de Stichting Pallieter. De vrijwilligers van Stichting Pallieter zetten zich in voor meer kwaliteit van leven van ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking.  

  Het initiatief voor dit concert komt van de Marinierskapel en wordt van harte ondersteund door de gemeente Capelle aan den IJssel en de Van Cappellen Stichting. 

  Wij vinden dit fantastisch! We rekenen op uw steun: Het wordt een fantastisch concert én u steunt hiermee onze projecten. Dus graag tot ziens op woensdag 13 november! 

  De deuren van het Isalatheater gaan om 19.30 uur open. Het concert start om 20.00 uur in de grote zaal. De Marinierskapel staat onder leiding van majoor der marinierskapel Arjan Tien. Met medewerking van zangeres Suzan Seegers en solisten uit het orkest.

  Tijdens deze avond speelt de Marinierskapel bekende licht klassieke werken van onder meer Copland en Dvořák, maar ook filmmuziek (Rocky), musical, Toon Hermans en een leuke Bevrijdingsmedley komen voorbij.

  Entreekaarten inclusief een pauze drankje kosten € 20, - en zijn te reserveren via www.isalatheater.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar van dinsdag tot en met vrijdag 13.30 uur tot en 16.30 uur bij de theaterkassa kopen. De opbrengst is voor de Stichting Pallieter.

  Meer informatie over de Marinierskapel der Koninklijke Marine is te vinden op www.marinierskapel.nl.

   

Pallieter maakt stille wensen waar!

Pallieter in beeld

Videoteam

videoteam

Yvonne Coppens, Jan Dekker en Cees Houweling, drie verwoede amateurfilmers, dragen Pallieter een warm hart toe.

Uw hulp is nodig!

Hoe steun ik?

Uw steun is nodig!

U kunt Stichting Pallieter op verschillende manieren ondersteunen.
Lees meer

Onze website maakt gebruik van cookies

Bij verder gebruik van deze website, gaat u hiermee akkoord. Privacyverklaring

OK