Skip to main content

Hoe steun ik Stichting Pallieter?

U kunt Stichting Pallieter steunen op diverse manieren:

 • Elke ondersteuning is van harte welkom, zowel in geld als in natura. Zie het sponsorformulier. Of gebruik van de QR-code hieronder.
  Door het verdwijnen van adresgegevens op het bankafschrift is het voor ons helaas niet meer mogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken voor zijn / haar gift. Wij zijn dankbaar voor elke steun die ons helpt bij het realiseren van onze doelstellingen.

 • Door lid te worden van de Vriendenclub van Stichting Pallieter. Deze is bedoeld voor bedrijven en particulieren die bereid zijn om de stichting gedurende een periode van minimaal drie jaar met ten minste € 500,- per jaar te ondersteunen. De opbrengsten hiervan zorgen voor continuïteit van de stichting, zodat zij haar doelstelling kan waarmaken: een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van kinderen met een korte levensverwachting.
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Phyllis Lander, tel. 06 106 55 999 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Als u lid wilt worden vul dan het formulier in.

 • U kunt uiteraard ook zelf allerlei activiteiten ontplooien om Pallieter te steunen. Denk hierbij aan: sportactiviteiten, sponsorlopen, braderies, serviceclubs, collecte, kerkenacties, jubilea. Altijd in overleg met Phyllis Lander, tel.nr. 06 - 106 55 999.

Doneren met belastingvoordeel
Sinds 2014 is uw periodieke gift aan Stichting Pallieter volledig aftrekbaar dankzij de nieuwe regels voor periodiek schenken. Een periodieke schenking is eenvoudig te regelen door het invullen van een 'overeenkomst periodieke gift'. Een notariële akte opmaken is niet meer nodig.

Voorwaarden periodiek schenken

 • Er is een schriftelijke overeenkomst door beide partijen ondertekend
 • U doneert regelmatig (minimaal 1 keer per jaar) voor een minimale periode van 5 jaar. Deze bedragen zijn steeds (ongeveer) even hoog.
 • Het goede doel is een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Hoe werkt het ?
Download hier de overeenkomst. Stuur de ingevulde overeenkomst naar:
Stichting Pallieter, Paradijsselpark 135, 2904 PA Capelle aan den IJssel.
Na ondertekening ontvangt u van ons een exemplaar retour.