Heeft u vaak gelijk, maar krijgt u het niet altijd?

Klik om te downloadenServiceclub Roundtable 112 organiseert ieder jaar fundraisings ten bate van het goede doel. In dat kader organiseren wij op donderdag 15 oktober 2009 een grandioos Evenement bij Van der Valk Hotel in Ridderkerk.
 Heeft u vaak gelijk, maar krijgt u het niet altijd?
Voor iedereen die zijn meningen, ideeën en standpunten beter wil verkopen in privé of zakelijke situaties organiseert serviceclub RT 112 Ridderkerk een leerzaam, nuttig en inspirerend evenement. Een evenement waar iedere ondernemer of belangstellende die vaker wil overtuigen bij moet zijn. Het evenement wordt geleid door Lars Duursma, voormalig wereldkampioen debatteren en oprichter van Debatrix. Duursma traint ondermeer topmanagers en landelijke politici en is auteur van het boek vol praktische “overtuigtips”.
Programma 15 oktober 2009:
Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1 te Ridderkerk
17.30u - ontvangst met borrel
18.30u - aanvang dinerbuffet
20.00u - aanvang evenement
22.00u – 23.00u - naborrel
 
Het goede doel
Het spreekt voor zich dat de opbrengst van deze avond bestemd is voor ons goede doel, namelijk de fundraising voor de Stichting Pallieter in Capelle aan den IJssel, die een hospice realiseert voor terminaal zieke kinderen in de regio Zuid-Holland.
Voor meer informatie zie http://www.pallieterhelpt.nl/www.pallieterhelpt.nl

Uw investering
Uw investering in deze avond bedraagt € 125,- per persoon. Dit is inclusief een luxe dinerbuffet, alle dranken gedurende het evenement en aan het einde van de avond, als attentie, het bestseller boek ‘Ik krijg altijd gelijk’ – over hoe je iedereen overtuigt.
 
Inschrijven via de RT 112 website
Schrijf u voor 16 september a.s. in en kom samen met uw collega’s, managers, klanten, relaties of kennissen op donderdag 15 oktober 2009 naar het RT 112 ‘Hoe krijg ik altijd gelijk’ evenement.
Inschrijven kan via de website http://rt112.nl.rodekiwi.nl/serviceprojecten/2009-2010/het-rt112-evenement.html
 
 
Met vriendelijke groet,
namens Roundtable 112
 
Remco Tump                           Cuno Vat
Voorzitter                                  Secretaris