• home
  • Nieuws
  • nieuws
  • Bestel nu uw banketletters en speculaas bij de Rotaract Club Rotterdam

Bestel nu uw banketletters en speculaas bij de Rotaract Club Rotterdam

De dagen worden weer korter, de bladeren vallen van de bomen en in de supermarkten liggen de pepernoten alweer tot het plafond toe opgestapeld. Hoog tijd dus om weer aan de banketletters te denken!

Net als in de afgelopen jaren verkoopt Rotaract Club Rotterdam banketletters voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar Stichting Pallieter. Deze stichting maakt zich sterk voor de zorg van ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen. Helaas kunnen niet alle ziektes bij kinderen genezen worden en verzorging en verzachting is dan het enige wat nog mogelijk is. Deze palliatieve zorg vindt met gespecialiseerde ondersteuning 'bij voorkeur plaats in de thuissituatie'. Soms echter wordt de last voor het gezin toch te zwaar zodat men de zorg voor het kind niet meer aankan. Verzorging elders is dan de enige manier om zo'n gezin weer op adem te laten komen. Voor zulke situaties vormen kinderhospices een uitstekende oplossing. In deze voor ons land betrekkelijk nieuwe vorm van zorg krijgt het kind optimale verzorging en begeleiding in een zo goed mogelijke gezinsvervangende omgeving die huiselijk en vertrouwd aanvoeld. Pallieter zorgt voor de extra´s, de leuke dingen voor het zieke kind maar ook voor de bouwkundige tot medische voorzieningen, van meubilair tot audio en tv-apparatuur, van speelgoed, spelletjes tot het inrichten van een tuin, ga zo maar door.

Kortom, voor langdurig zieke kinderen heel wat plezieriger om te verblijven dan in een ziekenhuis. In Nederland zijn 7 kinderhospices o.a. het kinderhospice Pallieterburght in Capelle a/d IJssel. Door uw banketletters te bestellen bij Rotaract Club Rotterdam, helpt u mee om dit werk van de Stichting Pallieter te ondersteunen.

Dit jaar verkoopt Rotaract Rotterdam banketletters en speculaasjes. De roomboter amandelletters hebben een gewicht van 500 gram amandelspijs. De letters kosten € 5,95 (incl. BTW). De speculaasjes zit per 20 verpakt (200 gram) en kosten €2,45. Bij minimaal 5 banketletters óf 10 speculaaspakketjes  worden deze thuis of op uw werk bezorgd. De bezorgdata zijn 2, 3 of 4 december. Bezorging vindt uitsluitend plaats op één adres binnen Rotterdam. Woont u buiten Rotterdam of besteld u minder dan 5 banketletters of 10 speculaaspakketjes, kunt u de bestelling af komen halen op een nog nader te bepalen adres in Rotterdam.

Net als vorig jaar bieden wij u de mogelijkheid om banketletters te doneren aan de Voedselbank. We hebben toen op deze manier een aantal voedselpakketten van een feestelijk tintje kunnen voorzien. Helpt u mee om dat dit jaar weer mogelijk te maken?

Vragen met betrekking tot dit project kunt u stellen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

klik hier voor het bestelformulier.