Kerstmarkt Verrijzeniskerk 2011

2011-12-04_kerstmarktSinds 2005 houden wij ( bijna ) ieder jaar een kerstmarkt in de Verrijzeniskerk in Rotterdam-Alexanderpolder. Wij doen dit samen met een vaste groep van ca 50 enthousiaste vrijwilligers. De eerste 2 jaar was de opbrengst bestemd om het tekort van de kerk aan te vullen. In 2007 kwam vanuit de groep het voorstel om voortaan de helft van de opbrengst aan een goed doel te schenken. Zo hebben wij in de afgelopen jaren Het Familiehuis Daniël den Hoed en de Stichting Da-Da met een leuk bedrag kunnen verblijden. Dit jaar hebben wij gekozen voor de Stichting Pallieter.

Op zaterdag 26 november jl. was het dan zover. Van 10-16 uur konden de bezoekers bij ons terecht voor: boeken, "oude " en nieuwe kerstartikelen, zelfgemaakte kerstkaarten, kerststallen, bloemen en Kunst maar géén Kitsch.  Het Rad van Avontuur draaide regelmatig zijn rondjes, er was een demonstratie Hout draaien en je kon je schaatsen laten slijpen. Voor de inwendige mens waren er oliebollen, erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Ook waren er nog twee "miniconcerten" : 's morgens van het koor Joy en 's middags van C.M.K. Prins Alexander.
Het was een vermoeiende maar zeer gezellige dag met een geweldige opbrengst: € 8000,-

Op woensdag 30 november konden we dus een cheque van € 4000,- overhandigen aan dhr. Rein Lander en we hopen dat jullie weer veel mooie dingen met dit geld kunnen doen.