Vrijwilligersbijeenkomst Pallieterburght

De dag van 14 december 2011 stond in het teken van de vrijwilligers van Pallieterburght voor een gezellig samenzijn in de tuin bij huize Pallieterburght die voor deze gelegenheid was omgetoverd in

“ Winter Wonderland”.

Hoewel er geen sneeuw was gevallen was de kou er ( helaas ) niet minder om.

De vrijwilligers zijn  ontvangen in een grote verlichte en verwarmde tent met een glaasje warme glühwein en waar het warme buffet reeds klaar stond.

Als extra gast was de Kerstman aanwezig om een aantal vrijwilligers in de “sneeuw“ te zetten. De opkomst was gelukkig zeer hoog. Het doel van de bijeenkomst was om gezellig samen te zijn en op deze wijze onze waardering te laten blijken voor de werkzaamheden die jullie dit jaar weer gedaan hebben voor de kinderen van Sophia Ziekenhuis en STEK jeugd.

De bedoeling was om “ in het jaar van de vrijwilliger “ de vrijwilliger van het jaar te kiezen. Bij de beoordeling hiervan bleek echter al gauw dat er geen vrijwilliger van het  jaar aan te wijzen is omdat iedereen op zijn of haar manier bijdraagt aan de doelstellingen van Pallieterburght.

Er is dus besloten om iedereen te benoemen tot Vrijwilliger van het Jaar 2011.

Dit jaar is er een DVD gemaakt door Yvonne Coppens over de werkzaamheden van de vrijwilligers bij Pallieterburght  die aan iedereen is / wordt uitgereikt. Degenen die helaas niet aanwezig waren, kunnen hem als nog afhalen bij Annemarie.

Het was een geslaagde avond en wij hopen dan ook dat iedereen genoten heeft van het eten en het kunnen bijkletsen met de collega vrijwilligers en medewerkers.

Wij hopen dat wij het komende jaar weer van jullie inzet gebruik kunnen maken om de doelstelling van Pallieterburght te kunnen verwezenlijken.

Tot slot willen wij de Stichting Pallieter bedanken die deze avond mogelijk heeft gemaakt.

Vrijwilliger bij Pallieterburght betekent dat men meewerkt aan het creëren van een ontspannen sfeer die ten goede komt aan de zieke kindjes en de ouders. Naast het ondersteunen van de zorgmomenten zijn er net als in ieder ander huishouden ook huishoudelijke taken die gedaan moeten worden. Met z’n allen werken we daaraan. Een ieder die zich aangesproken voelt kan zich opgeven d.m.v. een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan snel contact met u op.

IMG_5088 IMG_5109 IMG_5161