Golfweek Hitland brengt EUR 5.000 voor Pallieter op.

De goede doelen golfweek bij Golfbaan Hitland heeft dit jaar maar liefst ruim 20.000 opgebracht! Het bedrag gaat naar drie goede doelen:
Stichting Dada, Stichting Pallieter en Stichting Care for Kids. Een zeer geslaagde golfweek, met dank aan alle medewerkers van de golfbaan, de golfers en de sponsoren.

Donderdag 12 september waren er twee wedstrijden: de Mosselwedstrijd en Golf by Night wedstrijd op de par 3 baan, geheel met lichtgevende golfballen en ander lichtgevend materiaal in de baan. Vrijdag is er speciaal voor de dames de Nine&Wine wedstrijd georganiseerd, waarbij ze na 9 holes met een high tea werden ontvangen in Hit eten & drinken.
Zaterdag 14 september werden de wedstrijden Hitlandbokaal en Garfield Baanrecord gespeeld. Met deze vijf wedstrijden en een extra loterij op zaterdagavond is 5.000 euro opgehaald voor Stichting Pallieter. Deze cheque is op zaterdagavond door Jan Lassche uitgereikt aan Sijt de Boom.
Stichting Pallieter zet zich al 13 jaar in voor ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen. Het geld van de golfweek wordt gebruikt om twee kamers in het Sophia in te richten in de huiselijke stijl van Pallieterburght, een kinderhospice in Capelle aan den IJssel.
Dit om de kinderen alvast te laten wennen aan de overgang naar Pallieterburght en andersom.

Cheque voor Stichting Pallieter