Verslag van het verblijf van de familie Wintjens in Villa Pardoes

Een gezin (moeder, vader, 2 zoons en een dochter) dat sinds de geboorte van de kinderen nog nooit op vakantie is geweest.

De week van 5 tot 12 december 2014.
Het vervoer vonden ze geweldig geregeld, een aardige chauffeur en een geweldige service. Die vrijdag was gelijk al een feestje, met het Sinterklaasfeest bij Villa Pardoes.

Maandag: een georganiseerde boswandeling gemaakt en uiteraard even de Efteling in
Dinsdag: Efteling geweest en tussendoor naar de Villa
Woensdag: activiteiten in de Villa meegedaan, Dominick en broer hebben een "tattoo" laten zetten. Spelletjes in de gort voor de kinderen. Ook was de gamehal erg in trek.
Donderdag: paardgereden en zelfs moeder mocht nog even op het paard zitten, want iedereen van het gezin vond dit geweldig. Donderdagavond afsluiting met pannenkoeken. De vrijwilligers hadden de hele dag staan bakken. Het eten er van was 's avonds een groot feest geweest .
Vrijdag: weer met het busje naar huis.

Oftewel: Een onvergetelijke week voor dit gezin! De ouders waren zeer ontroerd en hadden zelfs angst, dat ze op de vrijdag niet meer terug zouden willen en de kinderen zeker niet. Kortom een genot om deze mensen te zien genieten en vooral de kinderen. De twee jongens en het jongste meisje van twee en een half waren (voor de buitenwereld) niet zo aanspreekbaar, want zij hadden het veel te druk met het spelen in het huis met radiografische auto's en vele andere dingen en contacten met andere kinderen.

DSCN5067 DSCN5071

DSCN5075