Skip to main content
30 mei 2016

Bedankt!

jasonrasEind april kregen wij een kaartje in de bus van Villa Pardoes. Op de voorkant stond: “nog even en de vakantie in Villa Pardoes gaat beginnen! Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke week?” Nou en of dat wij er klaar voor waren, we waren er zo aan toe. 2016 was voor ons en onze zoon slecht begonnen met meerdere ziekenhuis opname. Er zou dus niks fijner zijn dan even een weekje vakantie. We keken er al een geruime tijd naar uit. Gewoon samen zijn en niks moeten.

Tijdens de Capelse familiedagen, welke georganiseerd worden door Stichting Palieter en stichting Dada, werden we geattendeerd op deze mooie kans, toen er een stoere glittertattoo op Jason zijn arm werd gezet door Mariëlle van Villa Pardoes. De revalidatiearts wilde dan ook graag meewerken door een verslagje te schrijven. En zo werden wij uitgenodigd voor een weekje vakantie.

En wat een vakantie het was…

Vrijdag 6-5-2016 was het dan voor ons zover. We kwamen aan bij Villa Pardoes en kregen een rondleiding van een lieve vrijwilligster. We keken onze ogen uit. Alle zaken die geregeld waren om de verzorging soepel te laten verlopen en het huisje welke van alle gemakken was voorzien. Het was overweldigend en hartverwarmend. Het was allemaal zo perfect! We genoten die avond van een heerlijk buffet met alle andere ouders en de gezellige sfeer die er hing.

Jason was helemaal in zijn element en maakte vaak contact met ons. Hij (en wijzelf natuurlijk ook) genoten van de verschillende attracties in de efteling, het huifbedrijden, het lekkere eten, de snoezelkamer en het bubbelbad. Van de reiki massage raakte hij helemaal ontspannen. Het was zo mooi om te merken wat dit allemaal met ons mannetje deed. De safari kamer paste helemaal bij ons eigen aapje, hij keek dan ook zijn ogen uit. Het contact met de andere ouders was gezellig en voelde vertrouwd. Het feit dat we dit alles, mochten en konden delen met de opa en oma van Jason, maakte het voor ons nog specialer.

Bij thuiskomst was het heel apart om te merken wat deze week met ons gedaan heeft, natuurlijk hadden we de zorg voor Jason nog steeds, maar deze ging gepaard met veel rust en verliep erg soepel. De contact momenten die er waren voelde intenser en deze herinneringen sluiten wij dan ook diep in ons hart.

Nogmaals ontzettend bedankt aan allen die deze week voor ons mogelijk hebben gemaakt. 

Liefs
Bianca Ras
Moeder van Jason Ras