Skip to main content

Verwendag 2023

zaterdag 26 augustus 2023

De 6e Capelse Familie Verwendag was een groot succes in! Op zaterdag 26 augustus 2023 opende het Isala Theater haar deuren voor een onvergetelijke dag.

Van 11.00 uur tot 17.00 uur waren gezinnen en zorgorganisaties met ernstig, ongeneeslijk of chronisch zieke of gehandicapte kinderen te gast. 

Wat viel er allemaal te beleven?
In de sfeervol ingerichte theaterfoyer werden de gasten ontvangen en konden zij genieten van tal van activiteiten. Een kleine opsomming van de activiteiten: dieren versieren, kleurplaten en tekenen, spelen met Lego, portretten laten maken, op de foto met diverse figuren, silent kids disco, glitter tattoo laten zetten, clowns, ballonartiest, green-screen foto maken, 4-op-een-rij, boogschieten, snoep scheppen, schminken, muziek-workshop, patatkraam, popcorn, poffertjeskraam en meer…

Race-simulators
Zaterdag 26 augustus was de dag voorafgaand aan de Grand Prix van Nederland op het circuit van Zandvoort en toen was de kwalificatie met Max Verstappen. Alle kinderen konden op de Verwendag hun eigen race rijden op een race-simulator. In de Grote Zaal was er de theatershow Anders met Sander. Natuurlijk was er allerlei lekkers. 

Gratis
Voor de gezinnen en hun kinderen was de toegang en deelname gratis. De kosten werden volledig gedragen door de (sponsors van) Stichting Pallieter. Wij zijn alle sponsors en vrijwilligers dan ook enorm dankbaar voor het mogelijk maken van deze dag.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie in beeld van de Verwendag 2023.