Skip to main content
25 september 2022

Verwendag 2022

Wat was het een fantastische woensdagmiddag in het Isala theater! Na 3 jaar was er eindelijk weer een Verwendag voor de doelgroep van Stichting Pallieter. De Verwendag is een cadeautje aan gezinnen met een ernstig ongeneeslijk dan wel chronisch ziek kind of kind met een beperking een Verwendag, met dank aan hun donateurs en de vele vrijwilligers. Een dag waar kinderen gewoon kind kunnen zijn en volop kunnen genieten. Dat gun je toch elk kind?

Aan het begin van de middag konden er allerlei activiteiten gedaan worden. De kinderen konden zich laten schminken, een glittertattoo laten zetten, er was hoog bezoek, niet alleen van “de baas van Capelle”, burgemeester Peter Oskam, maar ook Minnie & Mickey Mouse, Paw Patrol, Bing en Olaf kwamen op bezoek. Ook ouderwets spelen met Lego of tekenen was mogelijk. Er waren tekenaars van Stichting Tekenen voor Kinderen die een tekening naar wens maakten. Je kon ook je portret laten schilderen of een Greenscreen foto laten maken, allemaal mooie herinneringen aan een fantastische middag. Lekker dansen bij Silent Kids Disco of racen als Max Verstappen in de race simulator. Wat een actie! Gelukkig konden de gezinnen voor rustmomentjes terecht in de snoezelruimte. 

De gezinnen konden niet alleen genieten van al deze activiteiten maar ook van allerlei lekkers, teveel om op te noemen en op te eten! Als slagroom op de taart was er in de grote zaal de theatershow “Muziek maken met Dirk Scheele”. Dirk kreeg iedereen mee, van jong tot oud. Er werd geklapt, gedanst, meegezongen, de kinderen werden in de zaal en zelfs op het podium meegenomen tijdens Dirk’s show.

Een fantastische middag, met liefde verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Pallieter en haar sponsors. Het volgende evenement is het Kinderboekenweekconcert op zaterdag 1 oktober in het Comenius College in Capelle aan den IJssel.