Skip to main content
30 januari 2023

Besteding opbrengst van Golfweek Hitland

2023 01 30Stichting Pallieter was één van de doelen van de Golfweek Hitland. Deze mooie opbrengst is inmiddels besteed aan divers ontwikkelingsgericht (spel)materiaal voor de kinderen van Medisch Kindzorg Instelling CityKids Rotterdam Rijnmond, locatie De Componist in Capelle-Rivium.
Van één van de pedagogen ontvingen we een bedankje met een aantal foto's. We bedanken de organisatie van deze jaarlijkse goede doelen Golfweek als ook iedereen die hier (financieel) aan bijgedragen heeft. Dankzij jullie golfinspanningen kunnen we op de gezichtjes van deze kinderen een glimlach toveren!
"Dank jullie wel voor de gulle bijdrage. Hierdoor kunnen wij (als pedagogen) de kinderen materialen bieden die nodig zijn om zich te ontwikkelen. Maar ook om mee te ontspannen, zoals een zitzak. Toen de materialen binnenkwamen werd dit zo snel mogelijk verdeeld over de groepen. Het was een feestje om samen met de kinderen de materialen uit te pakken. De kartonnen doos van de zitzak werd nog lang gebruikt als ‘huisje’ en ‘kasteel’. Er zijn stevige materialen besteld zodat de kinderen er nog jaren plezier van kunnen hebben. Nogmaals, dank jullie wel. Van ons maar ook zeker van de kinderen."