Skip to main content
30 mei 2023

Fantastische opbrengst Hildegaertschool!

Tijdens de Koningsspelen op 21 april jl. hebben de kinderen van de Hildegaertschool Debussylaan 11 Hillegersberg zich met een sponsorloop ook ingezet voor het goede doel: Stichting Pallieter. Door de meivakantie en de feestdagen heeft de bekendmaking van het sponsorbedrag even op zich laten wachten. Vrijdag 26 mei was het zover én het was het wachten meer dan waard! Alle groepen waren in de pauze aanwezig bij de "cheque-uitreiking". Een aantal kinderen ging na aanwijzingen op de juiste volgorde staan. In hun handen hadden zij een vel papier met een cijfer daarop en zo werd het bedrag bekend dat zij met z’n allen bij elkaar gelopen hebben: € 9.524,83!!
De kinderen hebben meer dan bewezen dat zij op een sportieve school zitten én een groot hart hebben voor hun zieke medemens.
Deze sponsorloop was de 2e actie van de Hildegaertschool voor Stichting Pallieter. De collecte tijdens de Kerstviering had al ruim € 2.000 opgeleverd.
Iedereen die hieraan meegewerkt heeft, heel hartelijk bedankt! Dankzij jullie kunnen we voor onze doelgroep, zorgintensieve kinderen en hun gezin, veel mooie, noodzakelijke projecten mogelijk maken.